Το γλέντησαν στο Αγιόφυλλο Χασίων – Στην εκδήλωση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου

24 Ιουλίου, 2016 13:12 Επιμέλεια: /

DSC_7047_DCE

Το γλέντησαν για τα καλά οι κάτοικοι του Αγιοφύλλου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο τοπικός πολιτιστικός Σύλλογος.
Να πούμε ότι ο πολιτιστικός σύλλογος έχει να επιδείξει σημαντικότατο έργο στα πολιτιστικά , την διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και παράδοσης αλλά και σε έργα στο χωριό .

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την παρουσίαση χορών από τα Χάσια αλλά και ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο από τα χορευτικά ,δίνοντας πραγματικά το στίγμα του έργου που συντελείται στους τοπικούς συλλόγους γενικότερα καθώς χωρίς βοήθεια αλλά μόνο με την αγάπη για το χωριό και την παράδοση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να συνεχίσει να παραμένει ζωντανή από γενιά σε γενιά .

Στην συνέχεια την διασκέδαση ανέλαβε ο Παναγιώτης Ζωσιμάς όπου διασκέδασε μέχρι αργά τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωπο του Συλλόγου έκαναν κάτι πρωτοποριακό φέτος καθώς έκαναν live μετάδοση της εκδήλωσης μέσω της επίσημης σελίδας του Συλλόγου στο Facebook προκειμένου να το παρακολουθήσει και άλλος κόσμος που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.