Το γλέντησαν οι Αυριώτες στο χορό του Μορφωτικού τους Συλλόγου

12 Μαρτίου, 2016 22:52 Επιμέλεια: /

DSC_7296_DCE

Το παρών έδωσαν οι Αυρίωτες και εφέτος στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού τους συλλόγου που πραγματοποιείται τούτη την ώρα στο γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης μας «Πολύζος» .

Οι Αυριώτες ξεπερνώντας οικονομικές δυσκολίες , καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα που δεν επιτρέπουν συμμετοχή και ψυχαγωγία , ανταποκρίθηκαν(εν μέρη!!)  στο κάλεσμα της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού τους δίνοντας με την παρουσία τους το στίγμα ότι στηρίζουν τις προσπάθειες για την διατήρηση των ηθών και εθίμων του χωριού τους , την πλούσια ιστορία και παράδοσή τους .Η μεγάλη και ζεστή σάλα του του κέντρου πλημμύρισε από κέφι , από πολιτισμό , από παράδοση από αισιοδοξία , από ελπίδα για το αύριο αυτού του χωριού με του ολοζώντανους και ζεστούς ανθρώπους που μέσα από τον καθημερινό τους μόχθο , τον αγώνα της ζωής , μένουν πιστοί στα μείλια της παράδοσης και ιστορίας .

Τους Αυριώτες αλλά και τους πολλούς φίλους του συλλόγου καλωσόρισε o πρόεδρός του κ.Νίκου Ευάγγελος ο οποίος  ευχαρίστησε όλους για την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογο με την παρουσία τους τονίζοντας πως είναι κυρίως μια ηθική αμοιβή για τις προσπάθειες όχι μόνο της διοίκησης του συλλόγου ,αλλά όλων των μελών και φίλων που αφιλοκερδώς και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη του χωριού τους , δραστηριοποιούνται .

Να πούμε ότι ακολούθησε η παρουσίαση του χορευτικού τμημάτος από το Σύλλογο που παρουσίασαν ένα δείγμα από χορούς και τραγούδια από όλα τα γεωγραφικά τμήματα της χώρας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.