Το γλέντησαν οι Αρβαντόβλαχοι Νέας Ζωής Καλαμπάκας στο χορό του Μορφωτικού τους Συλλόγου

admin
admin
12 Μαρτίου 2016, 23:04

Ξανά δυναμικό παρών έδωσαν οι Αρβαντόβλαχοι Νέας Ζωής και εφέτος στον ετήσιο χορό του Μορφωτικού τους συλλόγου που πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο γνωστό κοσμικό κέντρο ¨ΣΤΕΦΑΝΗΣ¨.
Οι κάτοικοι και φίλοι του χωριού ξεπερνώντας οικονομικές δυσκολίες και πολλά άλλα που δεν επιτρέπουν συμμετοχή και ψυχαγωγία , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου του χωριού τους , δίνοντας με την παρουσία τους το στίγμα ότι στηρίζουν τις προσπάθειες για την διατήρηση των ηθών και εθίμων του χωριού τους , την πλούσια ιστορία και παράδοσή τους .
Η μεγάλη και ζεστή σάλα της «ΣΤΕΦΑΝΗΣ» πλημμύρισε από κέφι , από πολιτισμό , από παράδοση από αισιοδοξία , από ελπίδα για το αύριο αυτού του χωριού με του ολοζώντανους και ζεστούς ανθρώπους που μέσα από τον καθημερινό τους μόχθο , τον αγώνα της ζωής , μένουν πιστοί στα μείλια της παράδοσης και ιστορίας .
Να πούμε ότι ακολούθησε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων όπου παρουσίασαν ένα δείγμα από χορούς .
Ακολούθησε γλέντι με τους μεγάλους μουσικούς Κώστα Μπάο και Χάρη Κόκκα και στο τραγούδι τους Κώστα Τζήμα, Ξενοφών Τσιούνη και Βίκυ Πανταζή  .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .