Το φράγμα Μεσοχώρας

4 Αυγούστου, 2017 08:13 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Ακόμη να  τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των κυβερνητικών βουλευτών  και των αυτοδιοικητικών παραγόντων, για την υπογραφή της  Μ.Π.Ο (Μελέτη Περιβαλλοντικών όρων),απ τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος.
Αν ΔΕΝ ζούσε κανείς στην Ελλάδα, κι αν ΔΕΝ ήξερε το κυβερνητικό και…..προκυβερνητικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ, θα νόμιζε ότι ήδη το φράγμα Μεσοχώρας(με τα συνοδα  εργα ), αρχίζει να λειτουργεί  και να παράγει πράσινη και φθηνή ηλεκτρική ενέργεια….
Μακάρι το έργο ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ   αλλά εμπόδια  και να λειτουργήσει επί τέλους….
Κι αυτοί που αντιδρούσαν τόσα χρόνια, ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΚΑΙ Ό ΣΥΡΙΖΑ ….,να συμφωνήσουν για την ολοκλήρωση του έργου.
Τα ερωτήματα όμως για τις τιμές αποζημίωσης των κατακλυζομενων παραμένουν:
ΙΣΧΎΟΥΝ ή  ΌΧΙ,οι τιμές αποζημίωσης του Νόμου ΣΟΥΦΛΙΆ του 2009;
Αν ΌΧΙ, ποιες είναι οι ΝΈΕΣ ΤΙΜΈΣ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗΣ;
Το θέμα της δημιουργίας ΟΙΚΙΣΜΟΎ  ,που προέβλεπαν ΌΛΟΙ οι προηγούμενοι νόμοι ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΎΜΕΝΟ  ή  ΥΠΌ ΕΠΑΝΕΞΈΤΑΣΗ;
Τέλος ,εύχομαι ειλικρινά η Μ.Π.Ο.,να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ υπογραφή και το υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας  να λειτουργήσει επί τέλους,για να προστεθούν 30 εκατ ευρώ ετησίως στην Ελληνική Οικονομία και να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ η τριακονταετής ΟΜΗΡΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ.

Ηλίας Βλαχογιάννης ,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.