Το φαίνεσθαι

26 Ιουλίου, 2017 08:10 Επιμέλεια: /

paralia 1

Τελικά ,  από όλη την προσπάθεια  των   φορολογικών ελέγχων που γίνονται  αυτήν την περίοδο όπου η τουριστική σαιζόν βρίσκεται στην  κορύφωσή της  στις τουριστικές κυρίως περιοχές  , εκείνο που έμεινε είναι  το περιστατικό  στην Πάτμο  όπου κάποιος επιχειρηματίας  πιάστηκε στα χέρια με εφοριακό που βρισκόταν στο νησί για έλεγχο.

Δηλώσεις επί δηλώσεων στα κεντρικά δελτία ειδήσεων  πως και γιατί  αρπάχθηκε  με τον εφοριακό και επί της ουσίας , δηλαδή το όργιο της φοροδιαφυγής  που διαπιστώθηκε  και πάλι σύμφωνα με όσα διαρρέουν , τίποτα . Αλήθεια , οι πολίτες  αυτής της χώρας  που κουβαλούν το φορτίο  της  οικονομικής κρίσης  , δεν δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια  για την ουσία  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.