Το έριξαν στην ζούμπα !!!

16 Μαΐου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

farkadona_DCE

Το διασκέδασαν  μαθητές και μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας και οι φιλοξενούμενοί τους συμμαθητές από την Ρουμανία  χορεύοντας  τον γνωστό μοντέρνο  χορό  Zumba Fitness .

Οι εντυπώσεις των Ρουμάνων  μαθητών  και των  εκπαιδευτικών  που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι απερίγραπτες μένοντα , λένε οι πληροφορίες  μας , ενθουσιασμένοι τόσο από την φιλοξενία, όσο και από τα αξιοθέατα της Φαρκαδόνας και του νομού γενικότερα.

Δε λέω ,  καλή η Zumba  , αλλά βρε αδερφέ  οι Ρουμάνοι που θα επιστρέψουν στην χώρα  τους , τι θα διηγούνται ; Ότι στην Φαρκαδόνα  και στα Τρίκαλα  χορεύουν καλή Zumba  ;

Κανένας λεβέντικος  Ελληνικός  χορός δεν θα ήταν καλύτερα να δουν οι άνθρωποι ;

Μήπως στην προσπάθειά  μας να δείξουμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι κάνουμε ολέθρια λάθη ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.