Το Ελάφι δεν ενδείκνυται για πολιτική κερδοσκοπία

5 Σεπτεμβρίου, 2017 13:12 Επιμέλεια: /

agrotikos-syn-boyleytes-5

Σχετικά με την ανακοίνωση που φέρεται να εξέδωσαν οι κάτοικοι του Ελαφίου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν τα εξής:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή κατανοήσαμε και σεβαστήκαμε την αγωνία των κατοίκων του χωριού σχετικά με το ζήτημα στο δάσος του Ελαφίου.

Γι΄ αυτό και άμεσα ανταποκριθήκαμε και εξαντλήσαμε όλα τα θεμιτά μέσα προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθούν οι διαμάχες. Σ΄ αυτήν την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η επικείμενη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο, προκειμένου να συζητήσουμε και να εξαντλήσουμε τα περιθώρια για να δοθεί λύση σ΄ αυτό το χρονίζον πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε σ΄ αυτό το σημείο, ότι καμιά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν επέδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την επίλυση σχετικών προβλημάτων που άπτονται με το σοβαρό θέμα της ιδιοκτησίας διακατεχόμενων δασών, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται ένα φαινόμενο δεκαετιών.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή αντιλαμβανόμαστε τη σπουδαιότητα του ζητήματος, θεωρούμε ότι όλες οι πλευρές πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποφεύγονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που, αν μη τι άλλο, δεν εκφράζουν και δεν ανταποκρίνονται στον αγώνα και τη διάθεση της πλειοψηφίας των ανθρώπων εκεί.

Όποιος νομίζει ότι, με τη συνδρομή μερίδας τοπικών ΜΜΕ, μπορεί από ένα τέτοιο λεπτό ζήτημα να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, πλανάται πλάνην οικτράν.

Οι βουλευτές δεν πρόκειται να τους  ακολουθήσουμε στο δρόμο που έχουν επιλέξει. Θα συνεχίσουμε αμερόληπτα τις προσπάθειες για οριστική λύση και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ωστόσο, κρίνουμε σκόπιμο να ανακληθεί η άκρως υποτιμητική αναφορά στο πρόσωπό μας ως ανδρείκελα, διαφορετικά θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες, και καθόλου δεν νοιάζονται για το καλό του χωριού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.