Το ευθυμογράφημα της εβδομάδας – Καθημερινές ιστορίες για γέλια και για κλάματα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Ιουλίου 2016, 08:14

Είναι γεγονός. Το νέο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας «Pokemon Go» έχει προκαλέσει μεγάλη τρέλα . Τις τελευταίες μέρες έχει τρελάνει κόσμο! Είτε ανήκετε στους λάτρεις των χαριτωμένων Pokémon, είτε όχι, η νέα μανία του Pokémon Go δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

_Καλέ τι είναι αυτό το νέο  παιχνίδι , τσίριξε  μια εκ της γυναικοπαρέας που το περασμένο Σάββατο πρωί προς μεσημέρι αργόπινε τα φραπουτσίνα σε κεντρικό καφέ της  πόλης .

_Καλά , με δουλεύεις ; Δεν ξέρεις το Pokemon Go ;

­_ Όχι , που να ξέρω , απάντησε η άλλη .

_Μα που ζας χρησή μου , που ζας ;

_Εν Καλαμπάκα , οδός …………… , αριθμός .. , περιοχή ………… ζάου  , απάντησε ειρωνικά η ερίτιμος  κυρία .

_Καλά , δε σε είπαμε και καμπούρα , μη μας τη βγαίνεις , την έκοψε απότομα η άλλη .

_Λοιπόν , άκου για να μαθαίνεις : ο τίτλος καλεί τους παίκτες να κάνουν βόλτες στις πόλεις τους, έχοντας συνεχώς στο νου τους στο κινητό, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί κάποιο Pokémon, κάπου ανάμεσα στην καθημερινότητα τους. Εκείνη την ώρα λοιπόν θα πρέπει να το αιχμαλωτίσεις , αφού ο κεντρικός στόχος του παιχνιδιού είναι να πιάσεις  όσα περισσότερα Pokémons μπορείς .

_Και άμα τα πιάσω τι κερδίζω κορίτσια ;

_Τι να κερδίσεις , την ικανοποίηση ότι τα έπιασες .

_’Α…ααα , δεν κερδίζω τίποτα ;

_Θα σου έλεγα τίποτα τώρα , αλλά είμαστε σε δημόσια Θέα  , απάντησε η διπλανή της .

Αγαπητοί μου αναγνώστες  επειδή στην Ελλάδα είμαστε της υπερβολής , έ, έχουμε και τα ευτράπελα  με το νέο  παιχνίδι . Η άλλη γεννούσε στο μαιευτήριο και ο επίδοξος  πατήρ έπαιζε Pokémon Go στο διάδρομο του μαιευτηρίου!

_Βρε  χαντακουμένι , έλα μέσα , τι κάθεσαι έξω μη του κινητό στου χέρι , τι λες τόσις ώρις ; Φώναζε η κυρά Πανάγιω στον γιό της .

_Καλά έρχομαι μια στιγμή , πες την να κρατηθεί λίγο ακόμα , απάντησε ο μελλοντικός  πατέρας συνεχίζοντας να έχει το κινητό μπροστά και  να  πατάει κουμπιά .

_Αρα κρατιέτι η γέννα ; Έλα  αγλήγουρα μη μας βρει κανένα χνέρι ; Αναγκάστηκε  να φωνάξει η κυρά Πανάγιω αλλά αγρόν ηγόρασα η υιός .

_Μαρί χάζιψι , τι έκανι ; Φώναξε στην ετοιμόγεννη .

_Άστον  παίζει Pokemon Go , απάντησε εκείνη εντελώς φυσιολογικά .

_Μαρί τι παιχνίδι μη λες  , ιδώ θα βγάλτς πιδί στουν κόσμου , κι΄ αυτός παίζι ; Ούϊ , ούϊ τι κακό μας βρή…ηηηκι…ιιιι , έσκουζε η κυρά Πανάγιω ακουόμενη  σ΄ όλο το μαιευτήριο .

Η άλλη περίπτωση είναι ένας εργαζόμενος ο οποίος ξεκίνησε για την δουλειά στην οποία δεν έφτασε ποτέ καθώς ξεχάστηκε  στο δρόμο αναζητώντας το Pokemon  με αποτέλεσμα ο δ/ ντής της υπηρεσίας να τηλεφωνήσει στο σπίτι για να μάθει προς τι η μη προσέλευση στην υπηρεσία και να μπουν έτσι  ψύλλοι στ΄ αυτιά της συμβίας  του εν λόγω υπαλλήλου με το μυαλό της να πάει μακριά .

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι ότι γυρίζοντας κάποιος  δεινός  χρήστης του παιγνιδιού ντάλα μεσημέρι στους δρόμους τσάκωσε  την συμβία του να μπαίνει λάθρα σε πολυκατοικία .

_Βλέπω καλά ή πρόκειται για Pokemon ; Αναρωτήθηκε ξεγλιστρώντας και αυτός στην εν λόγω πολυκατοικία για να βρεθεί φέϊς του φέϊς με την εν λόγω τσακώνοντάς την να κλέπτει οπώρας !!!

Το αποτέλεσμα να γίνει το έλα να δεις με την εν λόγω να υποστηρίζει ότι είχε ραντεβού με την κομμώτριά της .

_Κομμώτρια το λέμε τώρα το ξεπόρτισμα ; Έσκουζε ο εν λόγω παίκτης – σύζυγος ο οποίος έτρεξε άμεσα σε δικηγόρο καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου οδυρόμενος για το κέρατο που του φόρεσε μέρα μεσημέρι η λεγάμενη η οποία απ΄ όλα τα διαμειφθέντα εκείνο που ζητούσε να μάθει επιμόνως είναι  ποιος σφύριξε του αντρός της  .

_Ας είναι καλά το pokemon , μοιχαλίδα, απάντησε ο σύζυγος .

_Ποιος είναι αυτός ο κύριος pokemon επιτέλους που με συκοφαντεί , φώναζε εν έξαλλο καταστάσει  η κυρία .

Το συμπέρασμα ; Ουδέν κρυπτόν  από το pokemon  Go !!!

Ελλάς , τρελάς  συνέλληνε…εεεες !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .