Το ευθυμογράφημα της εβδομάδας – Καθημερινές ιστορίες για γέλια και για κλάματα

11 Ιουλίου, 2015 11:07 Επιμέλεια: /

kalibas new site_DCE

Το δημοψήφισμα πάει  καλιάτ , οι έλληνες έστειλαν την ετυμηγορία τους και τώρα ο Τσίπρας  πρέπει να αποδείξει είτε σε 24  , είτε σε 34 , ή σε 134 ώρες θα έχουμε συμφωνία .

Από την «προεκλογική» εβδομάδα θα σας μεταφέρω μια  συζήτηση δύο φίλων  που ο ένας ήταν  στο  ΝΑΙ και ο άλλος  στο  ΟΧΙ .

_Καλημέρα φίλε ,  πως πάν τα κέφια ; Λέει ο ένας  καθώς πλησίασε στο τραπέζι που κάθονταν ο φίλος του  αργοπίνοντας τον  φραπουτσίνο του με όψη που πρόδιδε νευρικότητα και ανησυχία .

_Ποιά κέφια αγαπητέ  μου ;  Κέφια   λέει  ; Δε βλέπεις που πάμε ; Απαντά  ο άλλος με φωνή που πρόδιδε  απελπισία μαζί με αγανάκτηση  .

_Που πάμε ;

_Ρωτάς που πάμε ; Δε βλέπεις ; Στην καταστροφή  ντουγρού .

_Είσαι τρελός ; Ποια καταστροφή και παραμύθια μου λες .

_Αυτήν που βλέπεις γύρω μας .

_Ά ….ααα , λες για τις ουρές στα   διαβολομηχανήματα ; Ντάξι , απ΄εκεί έρχομαι και γω , τα πείρα και σήμερα . Τι να κάνουμε . Καλά είναι , άσε που άμα λάχει τσιμπάς και κανένα γκομενάκι  στη ζούλα ; Λίγο είναι ;

_Δεν αφήνεις τα κουλά σου ; Εδώ ο κόσμος χάνεται και …… , απαντά ο άλλος .

_Μήπως  παίρνεις ληγμένα  ρε φίλε ; Ποια καταστροφή ;  Εγώ μια χαρίτσα τα βλέπω . Για δες γύρω  σου ; Βλέπεις να άλλαξε τίποτα ; Γεμάτες ήταν οι καφετέριες , γεμάτες είναι , λεφτά στην τσέπα περισσότερα  από πριν . Τα προβλήματα τα  προκαλείτε εσύ και οι άλλοι που είναι στο ΝΑΙ . Ξέρεις που την γράφει την  κρίση ο Έλληνας  ;

_Πού ;

_Στ΄ αυτά  του  .  Λοιπόν  , άσε την  κρίση να κάνει τη δουλειά της  και  πες μου που θα πάς διακοπές ;

_Ποιές  διακοπές  βρε μαύρε  , δε βλέπεις τον κόσμο που αναστενάζει στα ; Αυτήν είναι η εθνική αξιοπρέπεια που λέει ο Τσίπρας ; Έχεις καταλάβει ότι η Ελλαδίτσα μας  καταστράφηκε ; Ότι την καταστρέψαμε ;

_Σώ…ωωωπα  βρε αδερφέ . Πολύ δραματικά τα λες . Μη φοβάσαι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα . Θα τους πούμε ένα ΝΑΙ , να…αααα , με το συμπάθιο κιόλας  , θα σκιαχτούν  αυτοί και  θα τα κάνουν πάνω τους . Μετά είναι και ο Αλέξης που τα έχει από δω μέχρι την Σιγκαπούρη . Θα τους  π……. , άκου που σου λέω !!!

_Είσαι εδώ ή αλλού για να ξέρω ;

_Ά….ααα ,  κοίτα , αν ήρθα να με κεράσι ένα ριμαδοκαφέ και να μου το βγάλεις ανάλημμα , κάτσε και φεύγω  .

_Δεν καταλαβαίνεις  ότι πάμε ντουγρού για καταστρόφα ;

_Σώ…ωωωπα βρε αδερφέ , τα παραλές . Αλλά να σου πω και κάτι επειδή μου την  έδωσες τώρα  ; Εγώ κατεστραμμένος  είμαι , τι άλλη καταστροφή να πάθω . Να παράγω  δεν μπορώ  , είναι ασύμφορο  , με έμαθαν να μην καλλιεργώ , καταθέσεις  στις τράπεζες δεν έχω . Ας  καταστραφούν και οι άλλοι να γελάσω κι΄ εγώ .

_Δε μου λες , τις επιδοτήσεις τις παίρνεις ;

_Αυτό έλλειπε να μην τις παίρνω κιόλας .

_Παίρνεις επιδοτήσεις για να κάθεσαι ;

_Γιατί από την τσέπη σου βγαίνουν  και στεναχωριέσαι ; Αμ πως νόμισες εσύ και οι όμοιοι σου , άλλοι  Γκούτσι και Αρμάνι και άλλοι παλιολινάτσα  και Αρδάνι ;

_Δηλαδή  για να βάλεις εσύ και οι όμοιοί  σου  Γκούτσι και Αρμάνι θα πρέπει να καταστραφεί η Ελλάδα ;

_ Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει αν θες  να ξέρεις . Αν πούμε ναι θα πεθαίνουμε δέκα χρόνια με τα μέτρα που θα μας βάλουν καπέλο   .

_Δηλαδή προτείνεις δραχμή και εκτός Ευρωζώνης .

_Γιατί δεν ήμασταν καλά με την δραχμούλα ; Τα είδαμε τα χαΐρια και  με το γιούρο ;

_Ξέρεις πόσο θα κοστίζει μια τηλεόραση με τη δραχμή ;

_Πόσο ;

_Ίσια  με ένα εκατομμύριο και βάλε .

_Σιγά ; Υπερβολικός όπως πάντα . Κινδυνολογείς κι΄εσύ και οι ομοίοι σου  του ΝΑΙ !!! Δεν κοιτάς που μας έκλεισαν τις τράπεζες  για να εκβιάσουν τον Αλέξη λέω εγώ ;

_Δηλαδή θέλουμε  να μας τα δίνουν αδρά  και εμείς να καλοπερνάμε ;

_’Εχουν υποχρέωση . Τι Ευρώπη της αλληλεγγύης είναι μετά άμα δεν  δίνουν .

_Ά…α , για να μας τα δίνουν η Ευρώπη της αλληλεγγύης , για δουλειά η Ευρώπη του αυταρχισμού και της εκμετάλλευσης , ε…;   Ωραίοι , μπράβο μας !!!

Μ αυτά και μ΄ αυτά κύλισαν οι εκλογές και είχαμε τον θρίαμβο που είναι τόσο μεγάλος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε τώρα .

Ελλάς , (τρε)Ελλας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.