«Το δημοψήφισμα αποτελεί μία πράξη ανύψωσης της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας»

28 Ιουνίου, 2015 13:34 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

Η Κυβέρνηση της χώρας έλαβε μία ξεκάθαρη απόφαση, συνεπή με την στάση της και με την βούληση της κοινωνίας για τερματισμό της πολιτικής των μνημονίων. Επέλεξε να απευθυνθεί στους πολίτες μέσω δημοψηφίσματος και να τους ρωτήσει εάν επιθυμούν την επικύρωση ή την απόρριψη των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα της χώρας.

Η δυνατότητας δημοκρατικής επιλογής του Ελληνικού λαού για την πορεία του είναι απαραίτητη για την χάραξη του μέλλοντος της χώρας. Η ψήφος των πολιτών στο δημοψήφισμα θα καθορίσει μείζονες πολιτικές και οικονομικές επιλογές για το επόμενο διάστημα. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα γίνει απολύτως σεβαστό από την Κυβέρνηση και θα αποτελέσει την βάση για τις μελλοντικές κατευθύνσεις της ελληνικής οικονομίας.

Οι πολίτες να μην φοβηθούν από κάθε διαχεόμενο πανικό, ενώ οι ευρωπαίοι εταίροι οι οποίοι έχουν μακρά παράδοση σε διαδικασίες δημοψηφισμάτων καλούνται να συμβάλλουν και εκείνοι στην διατήρηση και ισχυροποίηση των δημοκρατικών παραδόσεων στην Ευρώπη. Με ομοψυχία και ηρεμία καλούμαστε όλοι να βαδίσουμε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας και την χώρα μας. Θα βγούμε πιο ισχυροί.

  Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.