Το δημογραφικό

29 Φεβρουαρίου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

kastraki sxoleio synelefsi (17)

Όλα τα στοιχεία και όλες οι αναλύσεις συμφωνούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2100 , εφ΄ όσον συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση , θα ανέρχεται σε μόλις 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους  . Αν λοιπόν δεν κάνουμε κάτι ώστε να ανατρέψουμε τη σχέση γεννήσεων – θανάτων  , δυστυχώς η πορεία μας ως λαού και ως έθνους είναι προδιαγεγραμμένη .

Κάτω απ΄ αυτό το πρίσμα μάλλον έχει δίκιο ο πρόεδρος  του Καστρακίου Περικλής Γιάννης που μιλώντας για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου του χωριού του από εξαθέσιο σε τετραθέσιο , επισημαίνει ότι εκείνο που προέχει είναι οι γεννήσεις παιδιών . Γιατί αν οι Καστρακινοί τεκνοποιούσαν , κανένα θέμα υποβάθμισης του σχολείου δεν θα ετίθετο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.