Το δέντρο της γνώσης και το δέντρο της ζωής. Βάσεις και επιτυχία στις Πανελλήνιες

admin
admin
26 Αυγούστου 2016, 09:04

Τις ημέρες αυτές, ο παλμός της επικαιρότητας χτυπά στον ρυθμό της ανακοινώσεως των βάσεων των Πανελληνίων, με τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες στην ανώτατη εκπαίδευση, να βλέπουν, με την πρόσφατη ανακοίνωση των βάσεων, να ανοίγεται ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ ιδιαίτερα τις Καλαμπακιώτισσες και τους Καλαμπακιώτες, τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς υποψήφιους που με τις επιδόσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους. Ειχα την ευκαιρία να βρεθώ κι εγω, έστω και απειροελάχιστα, κοντά σε εκείνους και τις οικογένειές τους, μέσα από τις ομιλίες και τις δημόσιες παρεμβάσεις μου για την καταπολέμηση του stress των πανελληνίων εξετάσεων.

Ευχομαι, το δέντρο της ζωής να αποδειχθεί, για όλους και για όλες τους, το ίδιο καρποφόρο με το δέντρο της γνώσης.

Οι τελειόφοιτες και οι τελειόφοιτοι που αυτές τις ημέρες δεν πανηγυρίζουν όσο θα ήθελαν, να ειναι σίγουροι πως τους συνοδεύει η σκέψη μας και η προτροπή μας για δύναμη αισιοδοξία και συνέχιση της προσπάθειας.

Μπορει η δυσμενής συγκυρία για τη χώρα μας, να μην κομίζει ελπιδοφόρα μηνύματα προοπτικής για τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας, οφείλουμε όμως όλοι να αγωνιστούμε για τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών για τη μαθητιώσα και τη φοιτητιώσα νεολαία της πατρίδος μας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .