Το δέντρο της γνώσης και το δέντρο της ζωής. Βάσεις και επιτυχία στις Πανελλήνιες

26 Αυγούστου, 2016 09:04 Επιμέλεια: /

DSD_6165

Τις ημέρες αυτές, ο παλμός της επικαιρότητας χτυπά στον ρυθμό της ανακοινώσεως των βάσεων των Πανελληνίων, με τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες στην ανώτατη εκπαίδευση, να βλέπουν, με την πρόσφατη ανακοίνωση των βάσεων, να ανοίγεται ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή τους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ ιδιαίτερα τις Καλαμπακιώτισσες και τους Καλαμπακιώτες, τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς υποψήφιους που με τις επιδόσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους. Ειχα την ευκαιρία να βρεθώ κι εγω, έστω και απειροελάχιστα, κοντά σε εκείνους και τις οικογένειές τους, μέσα από τις ομιλίες και τις δημόσιες παρεμβάσεις μου για την καταπολέμηση του stress των πανελληνίων εξετάσεων.

Ευχομαι, το δέντρο της ζωής να αποδειχθεί, για όλους και για όλες τους, το ίδιο καρποφόρο με το δέντρο της γνώσης.

Οι τελειόφοιτες και οι τελειόφοιτοι που αυτές τις ημέρες δεν πανηγυρίζουν όσο θα ήθελαν, να ειναι σίγουροι πως τους συνοδεύει η σκέψη μας και η προτροπή μας για δύναμη αισιοδοξία και συνέχιση της προσπάθειας.

Μπορει η δυσμενής συγκυρία για τη χώρα μας, να μην κομίζει ελπιδοφόρα μηνύματα προοπτικής για τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας, οφείλουμε όμως όλοι να αγωνιστούμε για τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών για τη μαθητιώσα και τη φοιτητιώσα νεολαία της πατρίδος μας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.