Το χειρότερο σενάριο

11 Μαρτίου, 2016 07:49 Επιμέλεια: /

prosfiges6

Το μεσημέρι  συνεδριάζει  το Δημοτικό  Συμβούλιο  για να  συζητήσει  το προσφυγικό υπό τις νέες διαμορφωθείσες  συνθήκες  που δυστυχώς επιβεβαιώνουν το ποιο άσχημο σενάριο όσον αφορά την εξέλιξη της διαχείρισης των προσφυγικών ροών .

Και το θέμα που καλείται να αποφασίσει το δ.σ  είναι αν θα δεχθεί ή όχι να φιλοξενήσει  πρόσφυγες στην περιοχή . Οι προτάσεις που υπάρχουν είναι δύο : αυτή που εκφράζει κυρίως η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι πρέπει και ο Δήμος Καλαμπάκας να δείξει την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό του και η άλλη που για πολύ εξειδικευμένους λόγους λέει ΟΧΙ !!! Πάντως υπάρχει και ο προβληματισμός που τονίζει ότι όσο ανθρωπισμό και να δείξει ο Ελληνικός λαός ο όγκος των προσφύγων είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορεί αντιμετωπίσει το πρόβλημα !!! Τα νεώτερα το μεσημέρι !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.