Τό Χαστούκι……

11 Μαΐου, 2016 08:12 Επιμέλεια: /

mokkas_DCE

Άλλη μιά έκφραση περιφρόνησης της ‘Ελληνικής γλώσσας και μάλιστα  ‘από πολιτιστικό Σύλλογο πού ύποτίθεται ‘ότι είναι ό θεματοφύλακας της παράδοσης,της γλώσσας μας,της παιδείας χορούς,τραγούδια  κ. ά πού άποσκοπούν με την διατήρησή τους ταυτόχρονα και στην διατήρηση,παράσταση της Έλληνικής μας ταυτότητας.

Έν όσο όμως είσχωρεί και σ’αύτά το <ξενόγλωσσο> σαράκι έ! τότε νομίζω οί πολιτιστικοί Σύλλογοι δεν έχουν λόγω ύπαρξης σαρακοφαγωμένοι με μοναδικούς άτρωτους συνεχιστές την Έκκλησία ,το εύαγγέλιο και τους Έκκλησιαστικούς Ύμνους έξυμνούντες το ίστορικό το θρησκευτικό και τό γλωσσικό  μεγαλείο  μας.

Γιορτή  της Μητέρας προχθές και Σύλλογος πολιτιστικός γράφει στο  εύχετήριο λόγια διανθησμένα με τουλίπες προσδιδοντάς το μεγαλήτερη λαμπρότητα ίσως στην ξενογλωσσομάθεια του και όχι ίσως λέω….μά άκουσα μερικούς να λένε έτσι <<μας κλ…και μας άναφέρν Κί οί πάτρονες>> .Τό Χαστούκι αύτό του γίγαντα Ελληνικού πολιτισμού της παράδοσης και πονάει και μας διαολοστέλνει κάτω άπ’ την Ακρόπολη…

10-5-2016          Χρίστος Μόκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.