Το ατύχημα !!

5 Αυγούστου, 2017 08:16 Επιμέλεια: /

kalibas new site

Η Κυβέρνηση  για τους δικούς της πολιτικούς και κομματικούς λόγους , τονίζει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους , δηλαδή το Φθινόπωρο του 19 , σύμφωνα με το σύνταγμα . Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση και αυτή για τους ίδιους λόγους , ζητά εκλογές τώρα προφανώς γιατί  θεωρεί ότι οι συνθήκες  είναι οι καλύτερες  για την ίδια και χειρότερες για την Κυβέρνηση . Μια απ΄τα ίδια βέβαια χαρακτηρίζει και την συμπεριφορά των υπόλοιπων κομμάτων  της Αντιπολίτευσης .

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ και κυβερνητικό εταίρο , να απειλεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση  αν ο Πρωθυπουργός δεν τον καλύψει στο θέμα των συνομιλιών με κατάδικο ,   που φέρεται να έχει εμπλακεί .

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ουδείς από το πολιτικό σύστημα σκέπτεται την χώρα και την προσπάθεια που καταβάλλει επί οκτώ συναπτά έτη για να καταφέρει να αποτρέψει την χρεοκοπία και την επαπειλούμενη καταστροφή που αυτή συνεπάγεται . Χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι τους  ,δεν διστάζουν να σύρουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές γνωρίζοντας τις καταστροφικές επιπτώσεις που αυτές θα έχουν .

Όλοι οι  οικονομικοί αναλυτές  και οι θεσμοί (πολιτικοί και οικονομικοί) τονίζουν πως μια πρόωρη προσφυγή σε εκλογές  θα  ρίξει την οικονομία και τη χώρα στην αβεβαιότητα  και όσο δρόμος διανύθηκε και όσε θυσίες έγιναν και ότι έχει επιτευχθεί θα πάνε χαμένα .

Και βέβαια δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη γνώση για να κατανοηθεί αυτήν η απλή αλήθεια την οποία , δυστυχώς ,δεν θέλουν να κατανοήσουν  οι πολιτικοί μας ταγοί .

Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί αυτήν ειδικά την περίοδο είναι να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές . Αυτό αν ώ μη γένοιτο συμβεί πολιτικά σημαίνει ότι σήμαναν οι χειρισμοί της Κυβέρνησης  τον Ιούνιο του 2015 .

Η οικονομία  και η  χώρα χρειάζονται  πολιτική συνεργασία , επιστέγασμα της οποίας μπορεί να είναι μιας πολυκομματικής Κυβέρνησησ ,  κοινωνική ηρεμία  , σχέδιο ανασυγκρότησης , συνέχιση  και συντονισμό των προσπαθειών . Δυστυχώς άλλα οι περιστάσεις επιτάσσουν και άλλα οι πολιτικοί ταγοί κελεύουν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.