Το Ασφαλιστικό “έβγαλε” στους δρόμους και τους Καλαμπακιώτες !!

4 Φεβρουαρίου, 2016 11:40 Επιμέλεια: /

DSCF4475_DCE

Μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκε και στη Καλαμπάκα πορεία διαμαρτυρίας με σύνθημα  “Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης” .

Οι δύο συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη μας, στη κεντρική πλατεία και το εργατικό κέντρο Καλαμπάκας ενώθηκαν μετά το τέλος τους και όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι, μαζί με το Δήμαρχο Καλαμπάκας τον κ. Σινάνη πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Τρικάλων προς την πλατεία Δημαρχείου.

Μπορεί η πορεία να μην έχει καμία σχέση με αυτές τις πορείες στις μεγάλες πόλεις αλλά μόνο και μόνο που στη Καλαμπάκα είχε αρκετά χρόνια να πραγματοποιηθεί κάποια πορεία αυτό δείχνει πως και στη πόλη μας η αγανάκτηση του κόσμου απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης αρχίζει να φαίνεται .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.