Γενική Συνέλευση Α.Σ. Μετέωρα – Δεν βγήκε λευκός καπνός – Επαναληπτικές Συνελεύσεις τις επόμενες ημέρες

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
21 Ιουνίου 2016, 20:30

Παραμένει το αδιέξοδο για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του Α.Σ. Μετέωρα καθώς ούτε σήμερα δεν παρουσιάστηκε κάποιο σχήμα στην σημερινή Γενική Συνέλευση.

Ο κ. Φαμίσης που προέδρευσε στη Συνέλευση υποστήριξε ότι τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κάποιες επαφές αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα για το ποίος θα είναι ο επικεφαλής του σχήματος.

Αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των προπονητών και γυμναστών της ακαδημίας οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Φαμίση εξέφρασαν το ενδιαφέρον εφόσον δε βρεθεί λύση να βγούνε μπροστά και να αναλάβουν την ομάδα. Επίσης υποστήριξε ότι υπάρχει και η σκέψη να σχηματιστεί μια διοικούσα επιτροπή.

Τέλος ανέφερε πως εκφράστηκε ενδιαφέρον από τον κ. Χρήστο Ζαχαράκη ο οποίος σε συνομιλία μαζί του  εξέφρασε το σκεπτικό του  να αναλάβει την ομάδα αλλά ζήτησε μερικές ημέρες ακόμη προτού προβεί σε αυτή τη κίνηση.

Στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Θώμος πρότεινε στις επόμενες συνελεύσεις όσοι δηλώνουν ότι είναι δίπλα στην ομάδα να βρεθούν στις συνελεύσεις και να βάλει ο καθένας από ένα μικρό ποσό για να έχει το νέο Δ.Σ. μια μικρή οικονομική ενίσχυση. Όπως είπε χαρακτηριστικά ‘είμαστε όλοι μόνο λόγια αλλά από πράξεις τίποτα’ .

Η Γενική Συνέλευση μέσω του κ. Φαμίση εξέφρασε την πικρία προς τον φίλαθλο κόσμο ο οποίος όπως τόνισε δεν έχει συνετιστεί με τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε και απαιτεί από την κάθε διοίκηση πράγματα τα οποία δεν μπορούν να βγούνε στο γήπεδο. Θέλουμε δίπλα όλο το κόσμο για να μπορέσει η νέα διοίκηση να βγάλει εις πέρας το δύσκολο έργο.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί νέα Συνέλευση στις 8 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .