Το 11o Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων στη Καλαμπάκα

29 Φεβρουαρίου, 2016 13:57 Επιμέλεια: /

Document-page-001 (2)

Σας κάνουμε  γνωστό  ότι στην Καλαμπάκα κατά το τριήμερο 11-14 Μαρτίου  2016  θα  λάβει  χώρα το 11Ο Συνέδριο Κλινικών Καρδιαγγειακών Παθήσεων (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΒΑΝΙ).

Στα  πλαίσια των εργασιών η ΠΙΕΔΚΑΡ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ) θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην  ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη υγείας, θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ  Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης  και χρήσης αυτόματου Απινιδωτή  από εξειδικευμένα μέλη της Ομάδας Εργασίας Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Εντατικής Θεραπείας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η Εκδήλωση  γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας .

Η εκπαίδευση θα είναι 4-ωρη και θα λάβει χώρα στην Αίθουσα «ΝΙΤΣΑ  ΛΙΑΠΗ»  την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 από τις 17.00 μέχρι 21.00.

Στο  τέλος  θα  χορηγηθεί  Πιστοποιητικό  Παρακολούθησης.

Δηλώσεις   συμμετοχής   θα  γίνονται  στο  Δήμο  Καλαμπάκας  και  στο  τηλέφωνο  2432350214  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εκ  του  Δήμου  Καλαμπάκας

 Document-page-001 (2)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.