Το ¨Ρωσικό¨ NATIONAL GEOGRAFIC στα Μετέωρα

15 Ιουλίου, 2017 07:42 Επιμέλεια: /

NGR5

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Ρώσικο Περιοδικό  «Vokrug Sveta», γνωστό και ως «ρωσικό National Geographic», με αντιπροσωπεία 2 στελεχών του , του KONSTANTIN CHALABOV (φωτογράφος) και του KIRILL SIDOROV (δημοσιογράφος) , βρέθηκε στην περιοχή μας σε press trip που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  .

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι  ξεναγήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παιδή στον Όλυμπο καθώς και στις Ιερές  Μονές Σπαρμού, Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης, καθώς και στην Ι.Μ  Παναγίας Ολυμπιώτισσας, αφού θα έχουν σαν βασικό  θέμα προβολής τον θρησκευτικό τουρισμό και τα θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας.

Οι περιηγήσεις  των δημοσιογράφων συνεχίστηκαν για τρεις ημέρες στην περιοχή των Μετεώρων , όπου τους συνόδευε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφ. Ενότητας Τρικάλων κ. Μπουτίνας Ιωάννης .

Επισκέφθηκαν τις Ιερές Μονές , έκαναν hiking στα μονοπάτια των Μετεώρων , γεύτηκαν τις ξεχωριστές γεύσεις της περιοχής των Μετεώρων , επισκέφθηκαν το νεοσύστατο Μουσείο Ψηφιακής Απεικόνισης Μετεώρων , το οποίο πρόσφατα παραδόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Καλαμπάκας ,μαγεύτηκαν από το ηλιοβασίλεμα και όλες τις  ομορφιές της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων . Επίσης επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών  Μετεώρων  και στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας  .

Στο τέλος της επίσκεψης τους διαβεβαίωσαν τον κ. Μπουτίνα πως το αποτέλεσμα της αποτύπωσης και της προβολής θα είναι μοναδικό , σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν .  Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Vokrug  Sveta είναι από τα σημαντικότερα  περιοδικά της Ρωσίας, εκδίδεται από το 1861 και κυκλοφορεί σε 500.000 αντίτυπα κάθε μήνα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει την οργάνωση και υλοποίηση παρόμοιων press or media trips  , βασισμένη στο σκεπτικό ότι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές προβολής της μοναδικής ,σε τουριστικό προϊόν ,  Θεσσαλίας .

NGR4 NGR3 NGR2 NGR1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.