Τίτλοι τέλους σήμερα – Για το ταμειακό έλλειμμα των 167 χιλιάδων ευρώ στον πρώην Δήμο Χασίων

20 Ιουνίου, 2017 21:52 Επιμέλεια: /

xasia dhmotiki sygkinonia 2_DCE

Απαλλάχτηκε λόγω αμφιβολιών ο Υπάλληλος που κατηγορούνταν για το ταμειακό έλλειμμα των 167 χιλιάδων ευρώ , που διαπιστώθηκε το 2007 από Ορκωτούς Λογιστές στον πρώην Δήμο Χασίων.

Η υπόθεση δικάστηκε σήμερα στην Λάρισα και παρ’ ότι ο Εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη , το Δικαστήριο έκρινε ότι υπήρχαν αμφιβολίες ως προς την ενοχή του κατηγορουμένου και τον έκρινε αθώο.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση ξεκινάει από το 2007 , όταν βρέθηκε στο ταμείο του Δήμου το μεγάλο αυτό έλλειμμα . Aρχικά οι κατηγορούμενοι ήταν τέσσερις αλλά οι τρείς είχαν απαλλαγεί με βούλευμα και έτσι στο ακροατήριο έφτασε να κατηγορείται ένας.

Η δίκη είχε αναβληθεί πολλές φορές και για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου είχε οριστεί δικηγόρος από το Δικαστήριο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.