Της τα είπαν

27 Φεβρουαρίου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

FotorCreated_DCE

Της  τα είπαν κανονικά οι δύο Αντώνηδες (Παπαναστασίου , Τούλας )  Δημοτικοί Σύμβουλοι της   επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο κυρίας Περιστέρας Χαρτοπούλου μετά την ανάγνωση του μανιφέστου της αναφορικά με την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών καταγγέλλοντας  την δημοτική αρχή για την διαχείριση  της παρουσίας προσφύγων στο Μουργκάνι ..

Μάλιστα ο Αντώνης Παπαναστασίου κάλεσε την Πέρρυ να εκφράσει τα φιλανθρωπικά της αισθήματα παίρνοντας στο σπίτι της κάποιους εξ΄ αυτών . «Αφού τόσο πολύ είστε φιλάνθρωπη κυρία Χαρτοπούλου γιατί δεν παίρνεται κάποιους στο σπίτι  σας να τους φιλοξενήσετε ;» , αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαναστασίου , με την Πέρρυ  αν απαντά ότι αυτό θα κάνει . Διαφορά αντιλήψεων !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gonzales

    Εξετάσεις πίστης στον Άρχοντα για μια θέση αντιδημάρχου.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.