Της προσφοράς

14 Ιουλίου, 2015 07:46 Επιμέλεια: /

DSC_5840_DCE

Το ετήσιο αντάμωμά  του πραγματοποίησε  την Κυριακή το βράδυ ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας και μέσα σε όλα τα όμορφα και καλά που συνέβησαν και τονίζουν την σημασία της παράδοσης σε αυτήν την χρονική συγκυρία , είχαμε και τις τιμητικές βραβεύσεις  σε μια σειρά ανθρώπους που , όπως τόνισαν παράγοντες του Συλλόγου , πρόσφεραν στο  Δημοτικό  Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο .

Και επειδή πρέπει να αναδεικνύεται η προσφορά των ανθρώπων οι άνθρωποι που τιμήθηκαν  από τον Σύλλογο  είναι οι :  Αργυρόπουλος Αργύριος, Δημήτριος Παππάς, Λάμπρος  Πετράνης ,  Χατζιάρα Αικατερίνη, Ιωάννα Γάτσια, Λιλίκα Κιλμπασάνη – Λιάπη καθώς και η κυρία  Τριανταφυλλιά Τσανάκα για την προσφορά της στο νηπιαγωγείο του χωριού.

Εμείς πάντως επανειλημμένως έχουμε τονίσει πως μπορεί να γίνουν θαύματα αν θα φέρναμε στο προσκήνιο  τον γνωστό θεσμό του Κοινοτισμού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.