«Της Γαλανής το φόρεμα»

19 Αυγούστου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

galaniA1_DCE

Με μεγάλο ενδιαφέρον  αναμένεται η εκδήλωση που οργανώνει  η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καλομοίρα  σε συνεργασία και συμμετοχή του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλομοιριωτών «Η Αγία Παρασκευή» και φέρει  τον  τίτλο «Της γαλανής το φόρεμα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (7:30) του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2015 στην Κεντρική Πλατεία της Καλομοίρας και θα έχει ως θέμα τον παραδοσιακό βλάχικο γάμο με ανάλογα δρώμενα τα οποία   ασφαλώς έχουν ξεχαστεί   αλλά οι Καλομοιριώτες  θα μας υπενθυμίσουν .

Είναι μια ευκαιρία για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι καθώς τώρα πια ζούμε σε μια εποχή όπου όλα αυτά φαντάζουν ως κάτι ξεπερασμένο και άνευ  σημασίας θέμα . Μπορεί αλλά αυτές οι παραδόσεις  είναι που συνθέτουν την πολιτιστική μας ταυτότητα και την κράτησαν ίσα με τώρα αλώβητη στην ισοπεδωτική  πολιτισμική και πολιτιστική παγκοσμιοποίηση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.