Τίποτα δε μας πτοεί

13 Ιουλίου, 2015 07:43 Επιμέλεια: /

DSC_5858_DCE

Η κρίση , κρίση και τα ανταμώματα , ανταμώματα . Ο Σόιμπλε μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά οι Έλληνες απαντούν με χορούς και τραγούδια και συνάξεις στα χωριά  μας .

Βέβαια , για να λέμε και του στραβού το δίκιο , όλα πια έχουν επηρεαστεί από αυτό που μας έλαχε και στο οποίο και εμείς λίγο πολύ φροντίσαμε να μας λάχει , αλλά δεν το βάζουμε κάτω .

Τόσο στην ηρωική Βλαχάβα το βράδυ του Σαββάτου , όσο και στην Θεόπετρα την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα  Καλοκαιρινά ανταμώματα των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων .

Χορός , τραγούδι , κρασάκι , χαλάρωση και έξω καρδιά .

Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε . Ο Σόιμπλε τη δουλειά  του και οι Έλληνες τη δικιά  τους με την παράδοση να μας δυναμώνει  και να μας κρατά  ζωντανούς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.