Την Βασιλόπιτα έκοψε το 3ο Δημοτικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

27 Ιανουαρίου, 2016 09:24 Επιμέλεια: /

pita_3_dimotiko015_DCE

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του σχολείου τόσο για τα παιδιά του σχολείου προσφέροντας δώρα στα παιδιά που ήταν οι τυχεροί της χρονιάς , όσο και  στα παιδιά του ειδικού σχολείου το οποίο συστεγάζεται με το τρίτο δημοτικό σχολείο προσφέροντας στα παιδιά και δώρα αλλά και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Τέλος  έγινε και η κοπή της πίτας τόσο για το Σύλλογο διδασκόντων όσο και για το Σύλλογο των γονέων και ο τυχερός ήταν ο  διδάσκαλος κ. Αποστόλης Φουρτούνης που παρέλαβε το δώρο του προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Φροσυνάκη ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή συνεργασία  του Συλλόγου με τους Διδάσκοντες για το καλό των παιδιών και την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου τους  στο χώρο του σχολείου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.