Την Τοπική Κοινότητα Κρύας Βρύσης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης

1 Οκτωβρίου, 2016 17:01 Επιμέλεια: /

20160930_143846

Την Τοπική Κοινότητα Κρύας Βρύσης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη,  το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη, τους αντιδημάρχους κ. Χρήστο Παπαγεωργίου και κ. Κώστα Ράντο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτριο Βουρλίτση και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Αθανάσιο Σιούλα για να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής από την πρόσφατη θεομηνία και την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης των ζημιών στην είσοδο της τοπικής κοινότητας.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Χρήστος Παπαγεωργίου

20160930_143127

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Από τα κίνητρα του καθενός και τις πόζες μπορείς να καταλάβεις πολλά εδώ κυριαρχεί η φιλαρέσκεια ο ναρκισσισμός,η ανθρωπαρέσκεια και η ανάγκη για επαίνους κολακείες και προβολή στα media. Επικοινωνιακά ο κόσμος, αντιλαμβάνεται πλέον τον λαϊκισμό σαν τη μύγα μες το γάλα.Το χειρότερο είναι πως αφήσαμε να μας κυβερνούν «κακοί» ερασιτέχνες, άτομα που φάνηκε πως δεν είχανε στοιχειώδεις γνώσεις για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις καθημερινότητας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.