Την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Καλαμπάκας ανέλαβε ο κ. Κατσανός Κώστας – Επιστρέφουν στην ομάδα Αθανασούλας Ηρακλής και Αποστόλης Πρεβέντης

admin
admin
7 Ιουλίου 2014, 20:00

Ο κ. Κατσανός Κώστας θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Καλαμπάκας που θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης πριν από λίγο στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας.

Το κεφάλαιο παίκτη έχει πλέον κλείσει για μένα τόνισε ο Κώστας που διετέλεσε παίχτης της Καλαμπακιώτικης ομάδας για τρία χρόνια και πλέον ανοίγει το κεφάλαιο της προπονητικής όπου είναι και ειδικότητά του (γυμναστής με ειδικότητα στο μπάσκετ).Τη δουλειά μου θα τι δει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο όσο καιρό και αν είμαι στην ομάδα και στόχος μου είναι η ομάδα στο μέλλον να στηρίζεται περισσότερο στα παιδιά της Καλαμπάκας τα οποία είναι αρκετά. Ακόμη είναι νωρίς για να βάλουμε στόχους τόνισε αφού πρώτα προέχει η δουλειά.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφουν στην ομάδα δύο βασικά στελέχη του Α.Ο.Κ.Ο λόγος για τους Ηρακλή Αθανασούλα και Αποστόλη Πρεβέντη ενώ σε λίγο καιρό θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα. Μέλημα της διοίκησης και του προπονητή είναι να στηριχθούν τα παιδιά που βρισκόταν από πέρυσι στην ομάδα και να γίνουν μερικές προσθήκες με έμπειρους παίχτες.

Όσον αφορά τα μικρά τμήματα, ο κ. Ευαγγελακόπουλος θα είναι και την νέα χρονιά ο προπονητής, ενώ στα τέλη του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. για τον απολογισμό της χρονιάς.

Εμείς ευχόμαστε στον νέο προπονητής της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας καλή αρχή και καλή επιτυχία.

DSC_7844_DCE DSC_7835_DCE DSC_7828_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .