Την πλήρωσε η κολώνα της ΔΕΗ !!!

25 Μαΐου, 2016 11:20 Επιμέλεια: /

kolona kastraki (1)

Απορριμματοφόρο που συγκεντρώνει τα σκουπίδια στο Καστράκι ήταν το όχημα που προσέκρουσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ  στο χωριό και είχε το αποτέλεσμα που αποτυπώνουν οι φωτογραφίες.

Ο οδηγός ειδοποίησε αμέσως την υπηρεσία ηλεκτροδότησης και ανέφερε την ζημιά ώστε να γίνει αντικατάσταση το γρηγορότερο και να μην υπάρξει τυχόν ατύχημα.

Ο Πρόεδρος Καστρακίου κος Περικλής Γιάννης ειδοποιήθηκε και αυτός που με την σειρά του ενημέρωσε τις υπηρεσίες του Δήμου.

Μιλώντας στην στήλη μας ο Προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας κος Δήμου ανέφερε ότι έχει ήδη ενημερωθεί ο εργολάβος που θα αντικαταστήσει την κολώνα.

Μέχρι τότε όμως διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας ή πρόκλησης ατυχήματος από την κτυπημένη κολώνα….

kolona kastraki (2) kolona kastraki (3)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.