Την Κνωσσό και το Αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου επισκέφτηκαν οι εκδρομείς του Ράδιο Σταγών

18 Σεπτεμβρίου, 2017 02:02 Επιμέλεια: /

kriti knosos kai moyseio (52)

Τρίτη ημέρα της εκδρομής που διοργάνωσε το Ράδιο Σταγών στην Κρήτη και οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στον Ηρακλείου.

Χθες η αποστολή επισκέφτηκε την Κνωσσό και περιηγήθηκε στον μοναδικό Αρχαιολογικό χώρο. Ενημερώθηκαν για το Μινωικό Ανάκτωρο όπου είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσσού , μια σημαντική πόλη της Αρχαότητας με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια μέχρι και τον 5ο αιώνα π.χ.

Συναρπαστικοί Μύθοι του Λαβύρινθου με τον Μινώταυρο και του Δαίδαλου με τον ίκαρο όπου συνδέονται με  το Ανάκτορο της Κνωσσού.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο στην πόλη του Ηρακλείου , όπου όλοι ενθουσιάστηκαν από τα μοναδικά τους εκθέματα.

Το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να βολτάρουμε στον πιο δημοφιλή πεζόδρομο της πόλης και να απολαύσουμε τις ομορφιές της υπό τον νυχτερινό φωτισμό.

Και το ταξίδι συνεχίζεται σήμερα με επίσκεψη στην πόλη του Ρεθύμνου και την Μονή Αρκαδίου , με ακούραστο οδηγό και συνοδοιπόρο , τον Νεκτάριο Τσιάτσιο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.