Την Κυριακή 25 Ιουνίου – Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την μεγάλη γιορτή των Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
19 Μαρτίου 2017, 20:17

Την Κυριακή  25  Ιουνίου 2017 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσουν από κοινού οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Μετεώρων.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας  , αποφασίστηκαν λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος.

Αποφασίστηκε ο τρόπος και η διαδικασία που θα εμφανιστούν τα χορευτικά των συλλόγων που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις. Μέχρι τώρα συμμετοχή δήλωσαν περισσότερα από 30 χορευτικά που θα εμφανιστούν ανά κατηγορίες ( Βλάχοι , Χασιώτες , Καραγκούνηδες κ.λ.π.), κατηγορίες που αριθμούν σε επτά.

Σοβαρή όμως βοήθεια ( όπως αναφέρθηκε ) θα προσφέρει ο Δήμος Καλαμπάκας αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ( δια του κου Μιχαλάκη ).

Κατά την σημερινή συνάντηση ορίστηκαν οι επικεφαλείς κάθε χορευτικής ενότητας που θα ηγείται και θα έρχεται σε επαφή και συνεννόηση με τους τρείς  γενικούς συντονιστές. Συντονιστές που θα είναι οι Χαράλαμπος Ζούζουλας , Δημήτρης Παπακώστας και  Κατερίνα Ζήκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο όπου πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά και πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια το Αντάμωμα Βλάχων.

politistikoi silogoi 2017 1 (2)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .