Την Κυριακή 25 Ιουνίου – Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την μεγάλη γιορτή των Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας

19 Μαρτίου, 2017 20:17 Επιμέλεια: /

politistikoi silogoi 2017 1 (1)

Την Κυριακή  25  Ιουνίου 2017 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση που θα διοργανώσουν από κοινού οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Μετεώρων.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας  , αποφασίστηκαν λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος.

Αποφασίστηκε ο τρόπος και η διαδικασία που θα εμφανιστούν τα χορευτικά των συλλόγων που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις. Μέχρι τώρα συμμετοχή δήλωσαν περισσότερα από 30 χορευτικά που θα εμφανιστούν ανά κατηγορίες ( Βλάχοι , Χασιώτες , Καραγκούνηδες κ.λ.π.), κατηγορίες που αριθμούν σε επτά.

Σοβαρή όμως βοήθεια ( όπως αναφέρθηκε ) θα προσφέρει ο Δήμος Καλαμπάκας αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ( δια του κου Μιχαλάκη ).

Κατά την σημερινή συνάντηση ορίστηκαν οι επικεφαλείς κάθε χορευτικής ενότητας που θα ηγείται και θα έρχεται σε επαφή και συνεννόηση με τους τρείς  γενικούς συντονιστές. Συντονιστές που θα είναι οι Χαράλαμπος Ζούζουλας , Δημήτρης Παπακώστας και  Κατερίνα Ζήκα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο όπου πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά και πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια το Αντάμωμα Βλάχων.

politistikoi silogoi 2017 1 (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.