Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 θα εορτασθεί η επέτειος « ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»

16 Νοεμβρίου, 2015 12:01 Επιμέλεια: /

τρικαλα

Στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

  • Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την όγδοη πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου την ημέρα της εορτής .
  • Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επόμενης της εορτής σε όλη την πόλη .
  • Ώρα 8.00  

–   Έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία από το στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.

  • Ώρα 10.30

–  Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση θα γίνει μέχρι ώρα 10.25

  • Ώρα 11.00

– Επιμνημόσυνη δέηση στην Κεντρική Πλατεία, που θα αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, ομιλία για το ιστορικό της επετείου από την κα. Ευτυχία Κελεπούρη , καθηγήτρια  Αγγλικής Φιλολογίας της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων. Kατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στρατηγού Σαράφη από τους κ.κ Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων, Αστυνομικό Δ/ντή Τρικάλων ,Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων που θα δηλώσουν  συμμετοχή στο  τηλέφωνο 24310-35106.

Τρίκαλα 10/11/2015

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ                 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

   ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ                                           ΚΩΣΤΑΣ  ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.