Την ικανοποίησή του εκφράζει ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ,για την παράδοση σε κυκλοφορία του πρώτου τμήματος της Εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης

admin
admin
19 Οκτωβρίου 2015, 18:19

Την ικανοποίησή του εκφράζει με δήλωση του ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ,για την παράδοση σε κυκλοφορία απο την περιφέρεια Θεσσαλίας ,του πρώτου τμήματος της Εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης( Καραβόπορος-Λυγαριά).
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχαρηκε τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα ΑΓΟΡΑΣΤΟ,τον Αντιπερειφερειάρχη Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες,για την δημοπράτηση και υλοποίηση του τόσου σημαντικού αυτού έργου. Ολοι προσβλέπουμε στην δημοπράτηση και του δεύτερου τμήματος Λυγαριά-Πύλη ,τόνισε ,»έτσι ώστε η πρόσβαση στον ορεινό όγκο της Πινδου και στην Αρτα,να γίνεται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.»
Υπενθυμίζεται οτι ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ σαν ΝΟΜΆΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,την δεύτερη τετραετία ,πίεσε για την δρομολόγηση και ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο Π.Ε.Π. ,και χρηματοδότησε απο πόρους της Νομαρχίας τη σύνταξη της σχετικής μελέτης… Μάλιστα,τον Δεκέμβριο του 2010,λίγο πριν λήξη η θητεία του ,το έν λόγω έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .