Την ικανοποίησή του εκφράζει ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ,για την παράδοση σε κυκλοφορία του πρώτου τμήματος της Εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης

19 Οκτωβρίου, 2015 18:19 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Την ικανοποίησή του εκφράζει με δήλωση του ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ,για την παράδοση σε κυκλοφορία απο την περιφέρεια Θεσσαλίας ,του πρώτου τμήματος της Εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης( Καραβόπορος-Λυγαριά).
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ συγχαρηκε τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα ΑΓΟΡΑΣΤΟ,τον Αντιπερειφερειάρχη Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ και τους υπηρεσιακούς παράγοντες,για την δημοπράτηση και υλοποίηση του τόσου σημαντικού αυτού έργου. Ολοι προσβλέπουμε στην δημοπράτηση και του δεύτερου τμήματος Λυγαριά-Πύλη ,τόνισε ,»έτσι ώστε η πρόσβαση στον ορεινό όγκο της Πινδου και στην Αρτα,να γίνεται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.»
Υπενθυμίζεται οτι ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ σαν ΝΟΜΆΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,την δεύτερη τετραετία ,πίεσε για την δρομολόγηση και ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο Π.Ε.Π. ,και χρηματοδότησε απο πόρους της Νομαρχίας τη σύνταξη της σχετικής μελέτης… Μάλιστα,τον Δεκέμβριο του 2010,λίγο πριν λήξη η θητεία του ,το έν λόγω έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.