Την εποπτεία των Πολιτιστικών αναλαμβάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος – Απομακρύνονται τα σπιτάκια από την πλατεία Δημουλά ;;

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
28 Νοεμβρίου 2019, 08:50

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα ο Δήμαρχος Μετεώρων κος Θοδωρής Αλέκος.

Ο κος Αλέκος μετέβη στην Αθήνα λόγω των Εκλογών στην ΚΕΔΕ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η παρουσία του κου Αλέκου επιβάλλεται , καθ’ ότι υποψήφιος για την Προεδρία είναι ο συντοπίτης μας , Δήμαρχος Τρικκαίων κος Παπαστεργίου.

Αναλυτικά :

Οι διεκδικητές για το «τιμόνι» της ΚΕΔΕ είναι δύο: ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, και ο δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ και θα βρίσκονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των Πολιτιστικών

Πληροφορίες ( επίσημες πλέον  ) που έφτασαν στο Ράδιο Σταγών και stagonnews αναφέρουν ότι μετά τις τελευταίες ¨αστοχίες¨ στον τομέα των Πολιτιστικών ( Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ) , ο Δήμαρχος Μετεώρων κος Αλέκος αναλαμβάνει την πλήρη εποπτεία και του συγκεκριμένου Τομέα , ζητώντας από τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Θώμο να αναφέρεται επι παντός επιστητού πρώτα στον ίδιο πριν οποιαδήποτε ενέργειά του.

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο τα σπιτάκια που τοποθετήθηκαν στην Πλατεία Δημουλά , να απομακρυνθούν ……

  • ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης

    Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ,ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠ’ΌΨΗ ΤΟΥΣ.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .