Την έκθεση «HOTELIA-PHILOXENIA» επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Ράντος Κων/νος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιαννάκος Γεώργιος

16 Νοεμβρίου, 2015 17:59 Επιμέλεια: / ,

PB146586_DCE

Την έκθεση με αντικείμενο το τουριστικό προϊόν και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων «HOTELIA-PHILOXENIA» επισκέφτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Ράντος Κων/νος και  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιαννάκος Γεώργιος το Σάββατο 14/11. Η Hotelia-Philoxenia είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης του τουρισμού στην Ελλάδα εκπροσωπώντας σχεδόν όλους τους δημοφιλείς  κι εναλλακτικούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης  συνομίλησαν με  πολλούς εκθέτες για θέματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος που αφορούν άμεσα το δήμο και συναντήθηκαν με περιφερειακούς παράγοντες της Θεσσαλίας αλλά και άλλων περιφερειών .

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Το αν η Philoxenia είναι ιδιαίτερα σημαντική σας πληροφορώ ότι διεξάγεται σε λάθος ημερομηνία και όλοι το γνωρίζουν.
    Όταν πας οργανωμένα το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις το Έντυπο γνωριμίας επισκέπτη, ώστε να υπάρξει η μετεκθεσιακή επαφή.
    Το γενικά και αόριστα είχαμε επαφές δεν λέει τίποτα.
    Όσο για την ενδυμασία ο κώδικας ενδυμασίας απαιτεί κοστούμι, γραβάτα, και επίσημο υπόδημα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.