Τιμή στους τοπικούς ήρωες

24 Μαρτίου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

blaxabia 3_DCE

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο οι νέοι μας γνωρίζουν την ιστορία ή  πόσο σωστά διδάσκεται στα σχολειά  μας αλλά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν γίνει δείχνουν άγνοια  ως προς την γνώση των πρωταγωνιστών της επανάστασης του 1821 , λέει πολλά . Και βέβαια ούτε λόγος για την γνώση της τοπικής ιστορίας και των τοπικών πρωταγωνιστών της .

Δεν ξέρω   δηλαδή κατά πόσο γνωρίζουμε τον εθνομάρτυρα εκ Βλαχάβας Παππά – Θύμιο Βλαχάβα , ή τον Χριστόδουλο Χατζηπέτρο εκ Ασπροποτάμου , ή τον αρχηγό του αρματολικίου Ανατολικών Τζουμέρκων με έδρα τον Κλεινοβό   Γρηγόρη Λιακατά , τον Νικ. Στορνάρης ή Στουρνάρας κ.α .

Μήπως λοιπόν πρέπει να τους μάθουμε και κυρίως να παραδειγματιστούμε  από την θυσιαστική τους προσφορά να μας φτιάξουν και να μας παραδώσουν ελεύθερη πατρίδα;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.