Τυχαίο ;

18 Ιουλίου, 2014 08:26 Επιμέλεια: /

votsi_DCE

Δεν ξέρω αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή για συνειδητή επιλογή αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποια συνέδρια , ημερίδες , ενημερωτικά μίτινγκ σε ότι αφορά την αυτοδιοίκηση λαμβάνουν χώρα στην νησιώτικη Ελλάδα και μάλιστα κατακαλόκαιρο παρακαλώ !!
Τις προάλλες είχαμε το συνέδρια με θέμα την διαχείριση των στερεών αποβλήτων στη Σύρα . Τώρα μαθαίνω ότι ένα άλλο συνέδριο γίνεται σε νησί των Σποράδων και έπεται συνέχεια φαντάζομαι .
Θα μου πείτε βρήκα θέμα να λαϊκίσω !!!
Όχι , δεν θέλω να λαϊκίσω , αλλά και το γεγονός ότι οι Αυτοδιοικητικοί ξαφνικά ανακάλυψαν την νησιώτικη Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τα συνέδριά τους , είναι ένα θέμα που επειδή βρισκόμαστε στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν μπορεί να μην την επισημαίνουμε !!!
Αλλά όπως λέει ο λαός το τερπνόν μετά του ωφελίμου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.