Τυχαίο ;

10 Ιουνίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

----------------------300x295

Δεν ξέρω αν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή αν η παρουσία του περιφερειακού Συμβούλου κ.  Κολίτσα δίπλα στον δήμαρχο , κατά την επίσκεψή του Δημάρχου στο Μαυρέλι  ,  έχει σχέση με την επαγγελματική   του  ιδιότητα  ή με το ότι έλκει την καταγωγή του από την περιοχή των Αντιχασίων , αλλά  η αλήθεια  είναι  ότι  η παρουσία  αυτή συζητήθηκε ευρέως  στον παραλληλισμό του με άλλες απουσίες !!!

Ωστόσο πέρα από οτιδήποτε άλλο το θέμα είναι τα ίδια τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιοχής  . Το γεγονός  δε  ότι ο δήμαρχος ανήλθε στο Μαυρέλι είναι το σημαντικότερο και σ΄ αυτό νομίζω πρέπει να σταθούμε .

Αν το Μαυρέλι έχει προβλήματα με το νερό τώρα ,  να φανταστούμε τι θα γίνει τους θερινούς μήνες όταν θα έχουν  ανέλθει στο χωριό οι απανταχού Μαυρελιώτες .

Λοιπόν , αν κάποιοι μπορούν να βοηθήσουν  για να λυθεί το πρόβλημα  με την λειψυδρία τότε πολύ σωστά ο δήμαρχος  τους αξιοποιεί !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.