Τι ξέρουν ;

28 Δεκεμβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

ieronymos

Χριστούγεννα 2015 . Το τραπέζι στρωμένο και όλη η οικογένεια  απ΄  τις λίγες φορές που βρίσκεται εν συνόλω , γύρω του . Η τηλεόραση  ανοιχτή και στις δύο το πρώτο δελτίο ειδήσεων  της ημέρας .

Το δελτίο άρχισε με φόντο τον  Πάπα που ιερουργούσε στο Βατικανό , στην Χριστουγεννιάτικη λειτουργία  κρατώντας ένα ομοίωμα του γεννηθέντος  Χριστού που το εναπόθετε στην Αγία Τράπεζα . Ακολούθησαν εικόνες από τα Χριστούγεννα ανά τον    κόσμο . Λέω , δεν μπορεί  , θα δείξουν και την λειτουργία αν όχι από κάποιο Ναό , εδώ στην Ελλάδα , τουλάχιστον από τον ναό της γεννήσεως  στη Βηθλεέμ με τον Ορθόδοξο Πατριάρχη . Εις  μάτην . Αντί του Ορθόδοξου Πατριάρχη , ο καθολικός Αρχιεπίσκοπος  που έδινε ευχές στους Χριστιανούς . Επέμενα σε άλλο κανάλι . Το ίδια και εδώ !!! Και ως αφελής αναρωτιέμαι : τυχαίο ; Αν είχα κάποια αμφιβολία , βλέποντας αυτά πείστηκα ότι το σύστημα της παγκοσμιοποίησης δουλεύει βάση προδιαγεγραμμένου σχεδίου . Όμως ότι και να κάνουν οι Έλληνες  παραμένουν  πεισματικά  Ορθόδοξοι Έλληνες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.