Τι ξέρει ;

8 Ιουνίου, 2015 07:45 Επιμέλεια: /

aporimatoforo_ergatis

Στην  τελευταία  συνεδρίαση το  Δημοτικό Συμβούλιο  Καλαμπάκας  , μετά από πρόταση του δημάρχου ,  αποφάσισε κατά  πλειοψηφία να αναθέσει την αποκομιδή  σκουπιδιών  σε ιδιώτη  μετά από πρόσκληση  ενδιαφέροντος που θα διενεργήσει ο Δήμος δια της οποίας θα αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου  .

Δεν πρόλαβε να καθαρογραφεί η απόφαση  και πληροφορούμαι ότι ο Αντιδήμαρχος   καθαριότητας   στο Δήμο Τρικκαίων  Αλέκος Πολυμερόπουλος απαντώντας σε αιτιάσεις δημοτικού  συμβούλου  της αντιπολίτευσης  «ότι ο Δήμος οδεύει σε ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας»,  αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Καλαμπάκας για να πει ότι  «δεν μπορεί να δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτη να δεσμεύονται χρήματα ανταποδοτικά και θα βρεθεί στα Δικαστήρια ο Δήμος Καλαμπάκας που έδωσε την καθαριότητα εξ΄ ολοκλήρου σε ιδιώτη, δεν θα βάλουμε εμείς στον Δήμο …νταβατζηλίκια» .

Αν η δήλωση αυτή έγινε πράγματι τότε τίθεται το γνωστό ρητορικό  ερώτημα «Τι θέλει να πει ο ποιητής» , ή τι ακριβώς ξέρει ο κ. Αντιδήμαρχος που δεν έλαβε υπόψη του ο  δήμαρχος Καλαμπάκας  ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.