Τι ξέρει ;

8 Ιουνίου, 2015 07:45 Επιμέλεια: /

aporimatoforo_ergatis

Στην  τελευταία  συνεδρίαση το  Δημοτικό Συμβούλιο  Καλαμπάκας  , μετά από πρόταση του δημάρχου ,  αποφάσισε κατά  πλειοψηφία να αναθέσει την αποκομιδή  σκουπιδιών  σε ιδιώτη  μετά από πρόσκληση  ενδιαφέροντος που θα διενεργήσει ο Δήμος δια της οποίας θα αναδειχθεί ο ανάδοχος του έργου  .

Δεν πρόλαβε να καθαρογραφεί η απόφαση  και πληροφορούμαι ότι ο Αντιδήμαρχος   καθαριότητας   στο Δήμο Τρικκαίων  Αλέκος Πολυμερόπουλος απαντώντας σε αιτιάσεις δημοτικού  συμβούλου  της αντιπολίτευσης  «ότι ο Δήμος οδεύει σε ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας»,  αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Καλαμπάκας για να πει ότι  «δεν μπορεί να δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτη να δεσμεύονται χρήματα ανταποδοτικά και θα βρεθεί στα Δικαστήρια ο Δήμος Καλαμπάκας που έδωσε την καθαριότητα εξ΄ ολοκλήρου σε ιδιώτη, δεν θα βάλουμε εμείς στον Δήμο …νταβατζηλίκια» .

Αν η δήλωση αυτή έγινε πράγματι τότε τίθεται το γνωστό ρητορικό  ερώτημα «Τι θέλει να πει ο ποιητής» , ή τι ακριβώς ξέρει ο κ. Αντιδήμαρχος που δεν έλαβε υπόψη του ο  δήμαρχος Καλαμπάκας  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.