Τι τρέχει με τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Παπαναστασίου ;;

17 Ιουνίου, 2017 12:23 Επιμέλεια: /

theopetra-nea-gegyra-17

Μαθαίνω ότι άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη και του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης κου Παπαναστασίου.

Οι σχέσεις των δύο Ανδρών πάνε από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να διέρχεται μεγάλη κρίση.

Τελευταία σύρραξη χθες το βράδυ στην σύσκεψη της Δημοτικής ομάδας,  για την αυριανή διαβούλευση περί Προεδρικού Διατάγματος.

Οι δύο Άνδρες φέρεται να λογομάχησαν έντονα με τον Δήμαρχο να στέλνει στο καλό τον Αντιδήμαρχο με την ευχή να μην ξανάλθει στην ομάδα !!! και τον δεύτερο να απαντάει ότι: << … αν δεν σου αρέσω Δήμαρχε …διώξε με >>.

Όπως όλα δείχνουν αναμένονται σημαντικές εξελίξει από την ερχόμενη Δευτέρα , και πολλά ακούγονται για την θέση του Αντώνη ( σας θυμίζω ότι είχαμε γράψει κάποια σχόλια πριν 15 ημέρες περίπου ).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.