Τι του είπαν ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Σεπτεμβρίου 2015, 07:58

Από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αποστόλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας  εκείνο που σημειώνω , πέραν της  ουσίας  των θεμάτων  που έθεσε ο πρόεδρος  του  Συνεταιρισμού  κ. Δημ. Κόττης  και άπτονται  των αρμοδιοτήτων του , είναι  η παρουσία  δύο πρώην Δασαρχών . Του κ. Ηλία Ζαλαβρά και του Στέφανου Αγγελάκα .

Δεν ξέρω αν αμφότεροι διατηρούν κάποια γνωριμία  με τον κ. Αποστόλου αλλά σίγουρα η παρουσία  τους έχει να κάνει με την ιδεολογική σχέση που διατηρούν με το φυσικό περιβάλλον  αλλά και τον ρόλο των Δασαρχείων  στην  προστασία και αξιοποίηση του  δασικού πλούτου  και των φυσικών – πράσινων πόρων  .

Γνώστες  του θέματος που έχει να κάνει με  την δασική πολιτική που πρέπει να αποκτήσει η χώρα και να εφαρμοστεί ώστε αξιοποιούμενος ο δασικός πλούτος της να ξαναδώσει πνοή στην Ελληνική ύπαιθρο  , η οποία   ειρήσθω  εν παρόδω  , κάποτε ζούσε από το δάσος , αμφότεροι  έχουν να καταθέσουν πολλά στον κάθε Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης πολλοί εκ των οποίων αγνοούν  τον πράσινο πλούτο της χώρας που ιστορικά συνέβαλε στην ανάπτυξή  της  .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .