Τι του είπαν ;

11 Σεπτεμβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

apostoloy eas (7)

Από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αποστόλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας  εκείνο που σημειώνω , πέραν της  ουσίας  των θεμάτων  που έθεσε ο πρόεδρος  του  Συνεταιρισμού  κ. Δημ. Κόττης  και άπτονται  των αρμοδιοτήτων του , είναι  η παρουσία  δύο πρώην Δασαρχών . Του κ. Ηλία Ζαλαβρά και του Στέφανου Αγγελάκα .

Δεν ξέρω αν αμφότεροι διατηρούν κάποια γνωριμία  με τον κ. Αποστόλου αλλά σίγουρα η παρουσία  τους έχει να κάνει με την ιδεολογική σχέση που διατηρούν με το φυσικό περιβάλλον  αλλά και τον ρόλο των Δασαρχείων  στην  προστασία και αξιοποίηση του  δασικού πλούτου  και των φυσικών – πράσινων πόρων  .

Γνώστες  του θέματος που έχει να κάνει με  την δασική πολιτική που πρέπει να αποκτήσει η χώρα και να εφαρμοστεί ώστε αξιοποιούμενος ο δασικός πλούτος της να ξαναδώσει πνοή στην Ελληνική ύπαιθρο  , η οποία   ειρήσθω  εν παρόδω  , κάποτε ζούσε από το δάσος , αμφότεροι  έχουν να καταθέσουν πολλά στον κάθε Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης πολλοί εκ των οποίων αγνοούν  τον πράσινο πλούτο της χώρας που ιστορικά συνέβαλε στην ανάπτυξή  της  .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.