Τι θέλουν να πουν ;

11 Δεκεμβρίου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

kastraki apo meteoro 2_DCE

Ζημιές  , λέει το σχετικό ρεπορτάζ , προκάλεσαν άγνωστοι σε διάφορα πράγματα που αποτελούν   δημόσια περιουσία στο Καστράκι  . Φωτιστικά σημεία , πέτρινη βρύση , γλάστρες , λουλούδια , έγιναν άθυρμα των αγνώστων .

Κρίμα  , καθώς όλα αυτά τα πράγματα συγκεντρώνουν και ψυχή και χρήμα και ιδρώτα  όσων τα οραματίστηκαν και τα έφτιαξαν για το κοινό καλό .

Πάντως το εν λόγω γεγονός ο πρόεδρος του Καστρακίου Περικλής Γιάννης το αντιμετώπισε με στοϊκότητα  λέγοντας  ευχαριστώ  στους υπαίτιους . Και γιατί να μην το  βλέπει  έτσι ο πρόεδρος καθώς ο άνθρωπος  μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα και να αποκαταστήσει τις ζημιές .

Πρόεδρε , στο ύψος σου !!! Αυτοί θα χαλάνε και εσύ θα τα ξαναφτιάχνεις  αλλά μήπως πρέπει να ανιχνεύσεις  τα όποια μηνύματα θέλουν να στείλουν ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.