Τι θα γίνει με τη διάβαση στο ποτάμι της Διάβας ;

admin
admin
6 Οκτωβρίου 2016, 18:38

Κάποτε και τι δεν έκαναν για να δημιουργήσουν διάβαση στο ποτάμι της Διάβας. Τώρα όλοι σου απαντάνε κοφτά στο ερώτημα του άρθρου και φεύγουν. Ας τα πούμε λοιπόν από εδώ αφού δεν μας λέτε τι θα γίνει.

Καταρχάς άξια η εταιρεία που ανέλαβε το έργο κατασκευής της γέφυρας. Οι εργασίες προχωράνε πολύ γρήγορα και ίσως και νωρίτερα από τις 4 Δεκεμβρίου να παραδοθεί η γέφυρα στην κυκλοφορία. Ας δούμε όμως τώρα τι συμβαίνει μέχρι τότε και εφόσον ο καιρός είναι ακόμη καλός και δεν έχουμε βροχές ή έστω πολλές βροχές, ώστε να κατεβεί κι άλλο νερό και να ανέβει η στάθμη του ποταμού.

Εδώ και λίγες μέρες ακούμε να λένε στη Διάβα ότι μόλις πέσει η στάθμη θα περάσουμε. Μάλιστα ξεκίνησαν κάποιες διεργασίες είπαν για να περάσουμε. Η στάθμη έχει κατέβει. Το ποτάμι έχει γεμίσει κοτρώνες και χαλίκια και όποιος πάει να περάσει περνάει με δυσκολία και με κίνδυνο να κολλήσει στο αυτοκίνητο ή και να χαλάσει. Δεν έχουν ανοίξει ακόμη δρόμο.

Εγώ θέλω να σας ρωτήσω γιατί ενώ φωνάζατε να ανοίξει ο δρόμος και θα περνάμε από μέσα και όλα αυτά τα όμορφα που λέγατε, γιατί πλέον δεν βγάζετε λαλιά; Τι περιμένετε να γίνει όσοι μπορείτε να βοηθήσετε; Να βρέξει περισσότερο; Και μην κοροϊδευόμαστε. Μην μου πείτε για νομιμότητα γιατί και πριν που υπήρχαν οι δύο διαβάσεις μέσα από το ποτάμι, τίποτε δεν ήταν νόμιμο. Τώρα που κολλάει το θέμα; Είναι δύσκολο να στρωθεί ο δρόμος; Εσείς που διακηρύσσατε ότι θα περνάμε τώρα τι λέτε;

Ρωτάει ο κόσμος και έχετε μουγκαθεί. Άλλος αποφεύγει να μιλήσει. Άλλος λέει περνάνε μερικοί κι εκεί σταματάει την κουβέντα. Έχετε επιχειρήσεις και κωφεύετε; Δεν έχετε συμφέρον εσείς από τη λειτουργία της διάβασης, όσο αυτή κρατήσει μέχρι να βρέξει και να κατεβάσει πάλι νερό; Ε τότε, μην φωνάζετε και διαμαρτύρεστε. Μην σας ακούσω να κλαίγεστε. Φαίνετε σας αρέσει να πάτε από τη Σαρακίνα και να ξοδεύετε περισσότερο βενζίνη.

Θα μας πει κάποιος αν περάσουμε ή όχι μέσα από το ποτάμι; Θα γίνει κάποια διάβαση ώστε να περνάει ο καθένας με δική του ευθύνη; Άλλα τα μέτρα και τα σταθμά όταν λειτουργούσαν οι δύο (μη νόμιμες) διαβάσεις και άλλα τώρα; Τώρα γιατί δεν γίνεται κάποια προσπάθεια; Τώρα γιατί μουγκαθήκατε;

 Αναγνώστης 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .