Τι ψάχνουν ;

22 Αυγούστου, 2017 07:57 Επιμέλεια: /

blioras+proedroi 1_DCE

Πως εξήγησε την μουρμούρα κάποιων από την παράταξη του Δημάρχου ο Σωτήρης Βλιώρας ;  Οι  δεξιοί έχουν δήμαρχο και μάλιστα επιτυχημένο και ψάχνουν  τί ; Τώρα τι ακριβώς βλέπει ο Σώτος και τοποθετείται  κατ΄ αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω αλλά για να το λέει , σίγουρα θέλει να στείλει μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο  σε κάποιους  του χώρου της δεξιάς παρατάξεως  που κατά τον Βλιώρα βρίσκονται σε αναζήτηση ενώ έχουν  Δήμαρχο . Σώτο , τί να σου πω , για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω . Όμως  και ο Σινάνης  μη νομίζεις ότι κάθεται με σταυρωμένα χέρια ; Απ΄ ότι μαθαίνω  θα έχει σύντομα την πρώτη επαφή στα  Χάσια μεριά  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Όρος Σινά

    Πετυχημένος δήμαρχος ο Σινάνης! Ο ορισμός της αποτυχίας…

  • ΟΧΙάς

    Ο αυτοεγκλωβισμός του σ’ αυτό το ερμητικά κλειστό club ( δημαρχείο), ερμηνεύει ικανοποιητικά την αντίφαση που ταλανίζει τον δήμαρχο, εξαναγκάζοντάς τον να εξαντλείται σε μια αφόρητη αοριστολογία που τον επιτρέπει να κανονίζει τη στάση του σύμφωνα με την αρχή του «βλέποντας και κάνοντας».

  • s79

    οταν όλοι οι δήμαρχοι είναι αποτυχημένοι δεν φταίνε αυτοί, φταίει αυτός που τους επιλέγει…..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.