Τη Παρασκευή η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου στον 11 χρόνο Βασιλάκη

11 Μαΐου, 2016 19:22 Επιμέλεια: /

DSCF9996_DCE

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σας κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 12:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου θα γίνει η παραλαβή και η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου στον 11 χρόνο Βασιλάκη…

Το αμαξίδιο αγοράστηκε με το αντίτιμο των πωμάτων και μπουκαλιών που συγκεντρώθηκαν τους τελευταίους μήνες και σε συνεργασία βέβαια με τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία  Νομού Τρικάλων ‘’Η ΑΡΩΓΗ’’..

Όλοι μαζί καταφέραμε να  πετύχουμε τον στόχο μας και να κάνουμε ένα δώρο σ’αυτό το παιδί που το είχε τόσο ανάγκη.

Από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μικρά παιδιά που με δύναμη ψυχής …έγιναν δέκτες αυτής της προσπάθειας και μας απέδειξαν πως όλοι μαζί μπορούμε ….!!επίσης ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας ,καθώς και την πρόεδρο της Αρωγής κ. Ελένη Καϊμά και τους συνεργάτες της..

Τέλος , αξίζει να που με πως η προσπάθεια μας συνεχίζεται με σκοπό να βοηθήσουμε να χειρουργηθεί ένας νέος άνθρωπος..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.