Τη Κυριακή τα εγκαίνια του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας

25 Οκτωβρίου, 2016 12:55 Επιμέλεια: /

toyristiko grafeio (15)

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαδικασία στελέχωσης του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου  Καλαμπάκας (infoTourist), που διαμορφώθηκε με την ευγενική χορηγία της Ιεράς Μονής Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.

Η Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου κάλυψε την δαπάνη, τόσο της εσωτερικής διαμόρφωσης του χώρου,  όσο και του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού (hardware και software) για την δημιουργία και λειτουργία της τράπεζας πληροφοριών, από όπου οι επισκέπτες θα αντλούν πληροφορίες για τα Μετέωρα, την πόλη της Καλαμπάκας, αλλά και όλες τις περιοχές του Δήμου Καλαμπάκας, χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο και φιλικό σύστημα μέσω σύγχρονων τερματικών με οθόνες αφής ή εναλλακτικά μέσω του διαδικτυακού χώρου (infotouristmeteora.gr) για να έχουν πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Μετά την ολοκλήρωση, όλων των τυπικών διαδικασιών, το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας, θα ξεκινήσει την λειτουργία του,  μετά από τα επίσημα εγκαίνια,  που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.