Τι κάνει η τεχνολογία !!!

12 Σεπτεμβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

smartphones_DCE

Όταν πριν από μερικές δεκαετίες κάποιοι έλεγαν ότι θα έρθει μέρα που τα τηλέφωνα θα τα έχουμε στην τσέπη , εμείς οι μικροί τότε που τους ακούγαμε λέγαμε ότι σάλεψαν και ρωτούσαμε  πως γίνεται τηλέφωνο χωρίς σύνδεση   τηλεφωνικού καλωδίου . Βέβαια οι εν λόγω δικαιώθηκαν πολύ σύντομα και σ΄ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας που δημιούργησε απίστευτα επιτεύγματα στην μικροηλεκτρονική  που μπαίνουν  απλά , εύκολα και άμεσα  στην καθημερινότητά  μας .

Διαβάζω   λοιπόν ότι μετά  το Apple Pay, η Google έθεσε σε εφαρμογή το δικό της ανταγωνιστικό σύστημα κινητών πληρωμών, το Android Pay, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό του ως μέσο συναλλαγών, αντικαθιστώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του  για να κάνει τις όποιες αγορές .

Θα μου πείτε ότι αυτές οι τεχνολογικές εφαρμογές αφορούν λίγους  . Μπορεί αλλά πολύ σύντομα  θα φορούν όλους  μας όσο και να θέλει κανένας  να αντισταθεί στην χρήση τους   καθώς  είναι αλήθεια ότι από τη μια μας διευκολύνουν  αλλά  από την άλλη μας καθιστούν αιχμάλωτους . Ουδέν κακόν αμιγές καλού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.