Τι κάνει η τεχνολογία !!!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Σεπτεμβρίου 2015, 08:00

Όταν πριν από μερικές δεκαετίες κάποιοι έλεγαν ότι θα έρθει μέρα που τα τηλέφωνα θα τα έχουμε στην τσέπη , εμείς οι μικροί τότε που τους ακούγαμε λέγαμε ότι σάλεψαν και ρωτούσαμε  πως γίνεται τηλέφωνο χωρίς σύνδεση   τηλεφωνικού καλωδίου . Βέβαια οι εν λόγω δικαιώθηκαν πολύ σύντομα και σ΄ αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας που δημιούργησε απίστευτα επιτεύγματα στην μικροηλεκτρονική  που μπαίνουν  απλά , εύκολα και άμεσα  στην καθημερινότητά  μας .

Διαβάζω   λοιπόν ότι μετά  το Apple Pay, η Google έθεσε σε εφαρμογή το δικό της ανταγωνιστικό σύστημα κινητών πληρωμών, το Android Pay, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό του ως μέσο συναλλαγών, αντικαθιστώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του  για να κάνει τις όποιες αγορές .

Θα μου πείτε ότι αυτές οι τεχνολογικές εφαρμογές αφορούν λίγους  . Μπορεί αλλά πολύ σύντομα  θα φορούν όλους  μας όσο και να θέλει κανένας  να αντισταθεί στην χρήση τους   καθώς  είναι αλήθεια ότι από τη μια μας διευκολύνουν  αλλά  από την άλλη μας καθιστούν αιχμάλωτους . Ουδέν κακόν αμιγές καλού !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .