Τι ειρωνεία !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
18 Ιανουαρίου 2016, 18:27

Πριν λίγους μήνες ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων από την Διάβα , ξεκίνησε αγώνα για να σταματήσουν οι παραθεριστές Κορομηλιάς ( ένα μήνα τον χρόνο ) να ρίχνουν τα λήμματα στον υποτυπώδες  Βιολογικό καθαρισμό του Οικισμού. Οι Διαβίτες διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν  ότι μέρος των  λημμάτων αυτών καταλήγουν στις παρυφές του βουνού. Το θέμα μάλιστα έχει φτάσει στον Συνήγορο του Πολίτη , αλλά και στην Δικαιοσύνη.

Τι ειρωνεία όμως !!! έρχονται καταστάσεις που όπως λέει και ο Λαός ¨εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θάρθεις….¨.

Τώρα με την καταστροφή της Γέφυρας , καταστράφηκε και ο αγωγός αποχέτευσης  της Διάβας και τα λήμματα όλου του χωριού καταλήγουν στα νερά του Πηνειού ποταμού ( το κατήγγειλε και ο κος Σακελλαρίου σήμερα ), με ότι αυτό σημαίνει.

Η ερώτηση που τίθεται είναι: Θα αναλάβει τώρα η ίδια ομάδα Ανθρώπων να καταγγείλει και το συγκεκριμένο γεγονός στις αρμόδιες Αρχές??

  • ΝΙΚΟΣ

    Βαγγελη τι σχεση εχει το ενα θεμα με το αλλο???εδω μιλαμε για μια βλαβη προσωρινη που εγινε λογω της πτωσης της γεφυρας!!!!και απο την αλλη εχουμε την αρνηση των κατοικων κορομηλιας να συνδεθουν…..τα μπλεξες λιγο..εως πολυ

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .