Τι είπε ο Π. Καμμένος με τον νέο Καλαμπακιώτη Διευθυντή του 404 ΓΣΝ Λάρισας

15 Οκτωβρίου, 2016 12:41 Επιμέλεια: /

2

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εύρυθμη λειτουργία του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, έδειξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην 1η Στρατιά. Παρόλο τον περιορισμένο χρόνο του βρήκε την ευκαιρία και συνομίλησε με τον νέο διευθυντή του νοσοκομείου Συνταγματάρχη Δημήτριο Καραθανάση, Νεφρολόγο, με καταγωγή από τη Βασιλική Καλαμπάκας, από τον οποίο είχε μια πρώτη σύντομη ενημέρωση.

Διαλύοντας κάθε σενάριο που κυκλοφορούσε από το καλοκαίρι για υποβάθμιση και κλείσιμο του 404 ο κος Καμμένος τόνισε στο νέο διευθυντή ότι θα έχει ότι χρειαστεί υλικά και οικονομικά, ενώ ζήτησε και τακτική προσωπική ενημέρωση από τον ίδιο για τυχόν προβλήματα που υπάρξουν.

Όπως έγινε γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες στο 404 ΓΣΝ Λάρισας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εξωτερικό Νεφρολογικό ιατρείο. Πρόκειται για μια καινούργια ειδικότητα η οποία για πρώτη φορά θα λειτουργεί όλες τις ημέρες στο νοσοκομείο!!!

του Ηλία Προύφα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.