Τι εφευρίσκει ο καπιταλισμός …

16 Οκτωβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

obida1_DCE

Μπορεί , εδώ , στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης , να μειώνονται μισθοί και συντάξεις και γενικώς να γίνονται περικοπές παντού , κάτι που αλλάζει άρδην την καθημερινότητά  καθώς  αναγκάζει να ξεχάσουμε διακοπές , εκδρομές , εξόδους και πολλά άλλα , όμως αλλού οι επιχειρήσεις προσφέρουν μέχρι και 7.500 δολάρια  στους εργαζόμενους για να πάνε διακοπές !!! Καλά διαβάσατε  , αλλά με μια βασική προϋπόθεση :  την πλήρη αποσύνδεση του εργαζόμενου από  e-mail  , laptop  και  κινητό  .

«..Όταν λέμε ότι προσφέρουμε ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής, αυτή είναι η απόδειξη ότι το εννοούμε…», δηλώνει  η κυρία Russell, διευθύντρια οικονομικών στην εταιρεία λογισμικού «FullContact» , που εδρεύει στο Ντένβερ .

Οι διακοπές είναι ένα σοβαρό κομμάτι της επιχείρησης . Σε κάθε εργαζόμενο χορηγείται ένα επίδομα 7.500 δολαρίων ετησίως για να το χρησιμοποιήσει στις διακοπές του με αυστηρή εντολή να μείνει μακριά από οτιδήποτε αφορά στη δουλειά όσο διάστημα λείπει! Η πρόσθετη αμοιβή κατάσχεται αν δεν τηρηθεί αυτός ο κανόνας.

Τι εφευρίσκει ο Καπιταλισμός για να επιβιώσει  !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.